Verzilver uw kortingsvouchers

t/m 31 december 2015

Ook dit jaar spaart u bij uw C1000 voor korting op de leukste dagjes uit. Maak kennis met alle dieren uit het dierenrijk in de dierentuin, ga met het hele gezin naar een attractiepark, lekker een middag zwemmen of naar een museum. Het kan allemaal met korting!

Waar gaat uw Dagje Uit naar toe? Bekijk hier alle uitjes!

C1000_dagje-uit_kaart_4

Zo werkt de actie

 1. Deze actie wordt georganiseerd door en is geldig bij Jumbo Supermarkten B.V. (“Jumbo”) en C1000 B.V. (“C1000”).
 2. Bij elke € 10,-* aan boodschappen ontvangt u van woensdag 11 maart 2015 tot en met dinsdag 12 mei 2015 één gratis uitzegel.
 3. Daarnaast ontvangt u in de actieperiode bij aankoop van geselecteerde (actie)producten één of meerdere extra uitzegels.
 4. Vijf uitzegels is een volle spaarkaart.
 5. Eén volle spaarkaart is één kortingsvoucher van € 5,- waard.
 6. Lever uw volle spaarkaart(en) tot en met dinsdag 26 mei 2015 in bij uw Jumbo of C1000 vestiging en ontvang uw kortingsvoucher(s) met (een) unieke code(s).
 7. Boek met uw kortingsvouchers een Dagje Uit op www.dagjeuitactie.nl
 8. U kunt tot en met donderdag 31 december 2015 online uw kortingsvouchers verzilveren, waarna de kortingsvouchers komen te vervallen.
 9. Een bezoek aan een Dagje Uit is mogelijk tot en met 31 december of einde seizoen 2015, afhankelijk van de locatie.

(*): Dit bedrag is exclusief (door de wet) uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en emballage.

Zo boekt u een Dagje Uit

 1. Houd uw kortingsvoucher(s) met unieke code(s) bij de hand, ga naar www.dagjeuitactie.nl en volg de bestelprocedure.
 2. Kies een Dagje Uit en bepaal op welke dag u wilt gaan.
 3. Kras de kraslaag op de kortingsvoucher weg;
 4. Voer één of meerdere kortingscodes (maximaal 3 per entreebewijs) in die onder de kraslaag op iedere kortingsvoucher staat. Per ingevoerde code ontvangt u € 5,- korting.
 5. De korting kunt u stapelen tot maximaal € 15,- per persoon (max. 3 kortingsvouchers p.p.). De hoogte van de korting kan per dag en per Dagje Uit verschillen en is op basis van beschikbaarheid. Kijk op www.dagjeuitactie.nl voor de hoogst mogelijke korting. De kortingscapaciteit wordt weergegeven op basis van de entreebewijzen voor de volwassenen en dit kan verschillen met de kortingscapaciteit voor kinderen.
 6. Per boeking kunnen meerdere entreebewijzen gekocht worden en meerdere kortingsvouchers tegelijk verzilverd worden. Eventueel kunnen extra entreebewijzen voor dezelfde datum geboekt worden.
 7. Betaal online, print uw entreekaarten uit en neem deze mee naar het gekozen Dagje Uit. Zonder geldig entreebewijs krijgt u geen toegang.
 8. Per dag is er per Dagje Uit een maximum aantal plaatsen beschikbaar voor een entreebewijs van deze actie. Kortingsvouchers zijn alleen inwisselbaar op volwassen en kinder entreebewijzen en zolang de voorraad strekt, op=op.
Actievoorwaarden

Derde partijen

 1. Jumbo en C1000 zijn alleen verantwoordelijk voor het aanbieden van de Kortingsvoucher. Indien er vragen of klachten zijn met betrekking tot de (werking van) de kortingsvoucher en/of kortingscode, kunt u zich tot Jumbo of C1000 richten.
 2. De Dagjes Uit die op de website worden vermeld, worden aangeboden door de op de website vermelde ondernemingen. Jumbo en C1000 hebben geen invloed op of verantwoordelijkheid voor de Dagjes Uit en/of de wijze waarop deze via de Website worden gepresenteerd. Vragen en/of klachten omtrent de Dagjes Uit zelf dienen bij de betreffende aanbieders te worden ingediend.
 3. De bestelling en aanschaf van de kaarten en/of entreebewijzen voor de Dagjes Uit, worden niet door Jumbo maar door een derde partij genaamd  Mr Ticket verzorgd. Dit betekent dat de overeenkomst tot aanschaf van de tickets en/of entreebewijzen met Mr Ticket tot stand komt.  Voor vragen en of klachten omtrent de aanschaf van tickets en/of entreebewijzen, bijvoorbeeld in het geval u meent recht te hebben op een refund, dient u zich tot Mr ticket te wenden.
 4. Jumbo en C1000 kunnen nimmer verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor enige claims die voortvloeien uit hetgeen hierboven onder artikel 3.3 en 3.4 is bepaald.
 5. Op de diensten van derden, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de aanbieders van de Dagjes Uit en Mr Ticket, kunnen nadere voorwaarden van toepassing zijn.

Overige voorwaarden

 1. Bij het boeken dient een bezoekdatum vastgelegd te worden; eenmaal geboekte entreebewijzen kunnen niet omgezet worden naar een andere datum en/of ander Dagje Uit, tenzij u bij Mr. Ticket een 'bezoekgarantie' heeft afgesloten. Eén bezoekgarantie is geldig voor één kaart. Indien u 4 kaarten bestelt, dient u vier bezoekgaranties af te sluiten. Het afsluiten van een bezoekgarantie kost € 0,50 per kaartje en kan maximaal oplopen tot € 5,- per order.
 2. Het bedrag voor de bezoekgarantie komt boven op de aanschafprijs van de kaartjes. Het is alleen mogelijk een bezoekgarantie bij aankoop van uw kaartjes af te sluiten.
 3. Zie www.dagjeuitactie.nl/#/alle-dagjes-uit voor de volledige lijst met deelnemende parken.
 4. De entreekaarten kunnen alleen via www.dagjeuitactie.nl worden aangeschaft.
 5. Zegels van zowel Jumbo als C1000 kunnen gecombineerd op één spaarkaart worden geplakt.
 6. Spaarkaarten en kortingsvouchers zijn niet inwisselbaar voor contant geld en zijn niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
 7. Spaarkaarten en kortingsvouchers kunnen niet ingewisseld worden bij de kassa van het gekozen Dagje Uit.
 8. Jumbo en C1000 behouden zich het recht voor deze actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen.
 9. Als deelnemer bent u verantwoordelijk voor de spaarkaart en kortingsvoucher en draagt risico voor ongeoorloofd gebruik, bijv. verlies, diefstal en onbruikbaar raken van de spaarkaart en kortingsvoucher.
 10. Jumbo en C1000 zijn niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie en de actiewebsite.
 11. Jumbo en C1000 accepteren uitsluitend originele spaarzegels en bij vermoeden van onrechtmatigheden behouden Jumbo en C1000 zich het recht voor acceptatie van spaarzegels/spaarkaarten te weigeren.
 12. Mocht er sprake zijn van onrechtmatigheden dan behouden Jumbo en C1000 zich het recht voor aangifte te doen bij de politie.
 13. Deelname aan deze actie is geheel voor eigen risico.
 14. Door deel te nemen aan deze actie verklaart u kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden alsmede het op deze actie van toepassing zijnde privacy beleid.
 15. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.
 16. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
 17. Indien u vragen hebt over deze actie kunt u contact opnemen met:
  Jumbo Supermarkten: Rijksweg 15, 5462 CE Veghel, 0800 - 0220 161. www.jumbo.com/contact
  C1000: Databankweg 26, 3821 AL Amersfoort, 0800 - 02 303 63. http://www.c1000.nl/consumentenservice

Meer acties