Zoeken
 • Actie is voorbij!

Hoge korting bij Center Parcs

Er even helemaal tussenuit. U kunt alleen nog boeken op het zwembad arrangement.

Bij elke € 10,-* aan boodschappen ontvangt u vanaf 15 januari 2014 tot en met 11 februari 2014, één gratis C1000-Center Parcs spaarzegel. Zo spaart u voor mooie korting bij Center Parcs. Bij inlevering van uw C1000-Center Parcs spaarkaart bij C1000 is het aantal spaarzegels op de kaart bepalend voor welke Center Parcs voucher u ontvangt:

40% korting op zwemmen

Bij 5 spaarzegels ontvangt u één Center Parcs zwembadvoucher voor 40% korting op een dagticket tot een Center Parcs Aqua Mundo (tot maximaal 4 personen). Bij aankomst op het park dient u uw boekingsbevestiging en de voucher in te wisselen om voor het C1000-actietarief in aanmerking te komen.

Let op: indien u hier gebruik van wilt maken, dan dient u uw bezoek vooraf via www.centerparcs.nl/c1000zwemmen te reserveren.

Midweek of Weekend tot 50% korting. U KUNT NIET MEER RESERVEREN VOOR VERBLIJVEN MET DEZE ACTIE

Bij 15 spaarzegels ontvangt u één Center Parcs voucher voor een weekend- of midweekverblijf voor een vaste lage prijs. Uw korting kan hierbij oplopen tot € 440,-:

 • U kunt een verblijf boeken in een 2-persoons Comfort of Premium cottage, hotel of appartement op De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen, De Huttenheugte, Port Zélande, Park Zandvoort, De Vossemeren (B), Park Hochsauerland (D) of Park Eifel voor €159 voor een midweekverblijf of €179 voor een weekendverblijf;
 • U kunt een verblijf boeken in een 4/5/6-persoons Comfort cottage op Park Zandvoort, Parc Sandur, Limburgse Peel of Park Eifel (D) voor €159 voor een midweekverblijf of €179 voor een weekendverblijf; 
 • U kunt een verblijf boeken in een 4/5/6-persoons Comfort cottage op De Huttenheugte, Het Meerdal, Port Zélande of Park Hochsauerland (D) voor €179 voor een midweekverblijf of €199 voor een weekendverblijf;
 • U kunt een verblijf boeken in een 4/5/6-persoons Comfort cottage op De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen, De Vossemeren (B) of Lac D’Ailette (FR) voor €199 voor een midweekverblijf of €239 voor een weekendverblijf;
 • U kunt een verblijf boeken in een 4/5/6-persoons Premium cottage op De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen, De Huttenheugte, Het Meerdal, Port Zélande, De Vossemeren (B), Park Hochsauerland (D), Park Eifel (D) of Lac D’Aillette (FR) voor €269 voor een midweekverblijf of €289 voor een weekendverblijf.

Een verblijf met korting reserveert u via www.centerparcs.nl/c1000verblijf

Actievoorwaarden:

 • U kunt uw spaarkaart inwisselen tot en met dinsdag 18 februari 2014 voor een C1000-Center Parcs voucher. Per spaarkaart wordt maximaal één voucher uitgegeven.
 • Op de voucher staat een unieke code waarmee u uw zwembadbezoek (op www.centerparcs.nl/c1000zwemmen) of verblijf (op www.centerparcs.nl/c1000verblijf) kunt boeken. Verblijven dienen minimaal 28 dagen voor aankomst geboekt te zijn.
 • Reserveren voor Aqua Mundo’s in Nederland is mogelijk van 15 januari t/m 6 oktober 2014 met uitzondering van 7 juli t/m 25 augustus 2014 (zomervakantie) op basis van beschikbaarheid. Parc Sandur is uitgesloten van deze actie. De Eemhof is uitgezonderd tijdens alle vakanties en feestdagen.
 • Reserveren voor Aqua Mundo’s in België is mogelijk van 15 januari t/m 6 oktober 2014 met uitzondering van 30 juni t/m 25 augustus 2014 (zomervakantie) op basis van beschikbaarheid. 
 • Een reservering voor een Aqua Mundo kan maximaal 3 maanden van te voren worden gemaakt. Uiterste reserveringsdatum voor uw zwembadbezoek is 6 juli 2014. Bij aankomst op het park dient u uw boekingsbevestiging en de voucher in te wisselen om voor het C1000-actietarief in aanmerking te komen.
 • U kunt verblijven in de periode van 7 maart t/m 6 oktober 2014. Verblijven zijn niet geldig tijdens schoolvakanties en landelijke feestdagen (14 april t/m 28 april 2014, 28 mei t/m 30 mei 2014, 6 juni en 4 juli t/m 25 augustus 2014). Het aanbod kan per park per aankomstdatum verschillen en kan dagelijks wisselen. Met de unieke code op de C1000-Center Parcs voucher kunt u t/m 15 april 2014 uw verblijf reserveren.
 • Boekingen kunnen niet geannuleerd worden.
 • Een voucher kan altijd worden gebruikt voor het aanbod van een voucher met minder spaarzegels, dus bijvoorbeeld: met een voucher van 15 spaarzegels kunt u ook kiezen uit het aanbod van 5 spaarzegels. De voucher kent geen restwaarde.
 • Genoemde Center Parcs prijzen zijn exclusief reserveringskosten (€ 29,50), toeristenbelasting en overige lokale heffingen.
 • C1000-Center Parcs spaarzegels, C1000-Center Parcs spaarkaarten en Center Parcs (zwembad)vouchers zijn niet inwisselbaar voor contant geld en zijn niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, waardebonnen, vouchers, VakantieVoordeelKaart, Toppings, Friends-voordelen of voor bestaande boekingen.
 • C1000 behoudt zich het recht voor deze actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen.
 • De deelnemer is verantwoordelijk voor de spaarkaart en draagt risico voor ongeoorloofd gebruik, bijv. verlies, diefstal en onbruikbaar raken van de spaarkaart.
 • Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.
 • Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
 • Door deel te nemen aan deze actie verklaart deelnemer kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden.
 • Center Parcs (prijs)wijzigingen onder voorbehoud.

* Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en emballage.

C1000 commercial Center Parcs actie

tvstill center parcs
Meer acties