Zoeken

C1000 Dierenvoeding

C1000 heeft een uitgebreide lijn van dierenvoeding voor uw huisdier.

sfeerbeeld_n3_dierenvoeding_660x248 afgesneden

C1000 is met de uitgebreide lijn dierenvoeding de grootste aanbieder in dierenvoeding in de retail op het gebeid van huismerk dierenvoeding. Dus eigenlijk de dierenspeciaalzaak bij uw supermarkt. Het aanbod is veelzijdig en compleet en op te delen in 3 segmenten:Hond, kat en knaagdieren benodigdheden. Nog meer weten? Bekijk de C1000 dierenweetjes en wist u datjes!

Hond en Kat

C1000 wil graag in de behoefte van uw huisdier voorzien. We hebben het assortiment zo samengesteld dat u voldoende keuze heeft in zowel voer als in een lekkere traktatie voor uw hond of kat. Elke hond of kat vraagt om een specifieke samenstelling van mineralen en vitamines. Zo heeft een jonge kat andere voedingsstoffen nodig dan een kat die de hele dag binnen zit. En een kleine hond heeft weer ander voer nodig dan een grote hond. Bij C1000 vindt u het voer wat past bij uw huisdier. U kunt kiezen voor C1000 basis, ons huismerk of ons toplijn. Ook in de C1000 basis producten zitten de benodigde vitamines en mineralen. Onze huismerk lijn is te vergelijken met de kwaliteit van de A-merken en onze toplijn biedt het allerbeste voor uw hond en kat. Daar zitten de benodigde ingrediënten in voor de levensfase waarin uw huisdier zich bevindt.

Knaagdierenvoeding en bodembedekkers

Schoon en droog strooisel vormt de basis voor een goede verzorging van huisdieren. C1000 biedt een compleet assortiment knaagdierenvoeding en hooi, stro en houtvezel om uw huisdier optimaal te verzorgen. Zo is er voor uw knaagdier de basis korrel (biks) met veel belangrijke voedingsstoffen die naast de hooi gegeven dient te worden. De konijnenvoer mix en premium heeft ook de nodige voedingsstoffen, maar dan nog met gemengde granen voor de extra verwennerij. Daarnaast heeft C1000 ook lekkere traktaties voor uw knaagdier.

Onze eigen merken

C1000huismerk

Hier vindt u informatie over de eigen merken van C1000.

Onze verswereld

vers_Gehaktballen_700x394

Met veel zorg selecteren wij onze leveranciers en samen verzorgen wij een mooi en goed vers...