Zoeken

C1000 Luiers

Onze luiers zijn extra dun met een vertrouwd absorptievermogen.

Er is een absorptiesysteem ontwikkeld dat doorlekken dag en nacht tegen gaat. De luiers komen in zowel de consumenten als technische test zeer goed uit de test.

sfeerbeeld_n3_pampers_660x248

 

Extra absorberend:

  1. Extra absorberend materiaal.
  2. Lange absorberende laag. Wat zorgt voor een betere verdeling van de urine opname.
  3. Versmalde ruimte tussen absorberende kern en de luier omslag, om op deze manier lekken te verminderen.
  4. Goede absorberende kern. Dit zorgt voor een snellere opname van de urine.

Dit alles draagt bij aan een drogere huid van uw kind en voorkomt het lekken van de luier. Nieuwe technologieën maken een veel dunnere luier mogelijk met alle fijne gevolgen van dien maar vragen wel een zorgvuldige manier van de luier omdoen.

  1. Leg uw baby goed in het midden van de luier, gebruik de maataanduiding als richtpunt.
  2. Doe de luier hoog genoeg om, zodat de luier overal goed aansluit
  3. Na de luier uit een pak gehaald te hebben, trek een paar maal goed in de lengterichting van de luier om de lekrandjes de juiste vorm aan te laten nemen.

Maten

De maataanduiding op de verpakking maakt het duidelijk welke maat u nodig heeft voor uw baby.  C1000 heeft een compleet assortiment luiers voor baby’s en peuters van 2 tot 30 kg  in 7 maten en luierbroekjes voor peuters van 8 tot 30 kg in 3 verschillende maten. Kijk in onderstaande overzicht welke maat uw kleintje het beste past. Uw baby zal zich met deze luiers een stuk prettiger voelen.

Luiers Luierbroekjes
1 Newborn 2-5 kg 4 Maxi 8-15 kg
2 Mini 3-6 kg 5 Junior 12-18 kg
3 Midi 4-9 kg 6 Extra Large 16-30 kg
4 Maxi 7-18 kg  
4+ Maxi+ 9-20 kg  
5 Junior 11-25 kg  
6 Extra Large 16-30 kg  

Maat 1 en 2 hebben nu  extra zachte zijkanten voor extra comfort voor de tere huid en een super ademende buitenkant voor een natuurlijk droge en gezonde huid.

Maten 3, 4, 4+, 5 en 6 hebben een elastische tailleband voor comfort en extra bescherming tegen lekken en zijn extra stretchbaar voor een optimale pasvorm. Ze hebben opstaande randjes voor extra bescherming aan de zijkanten en een super ademende buitenkant  voor een natuurlijk droge en gezonde huid.

De luierbroekjes maat 4, 5 en 6 hebben extra stretchbare zijkanten voor een perfecte pasvorm en zijn makkelijk te openen en te hersluiten voor een snel en hygiënisch gebruik. Ze hebben een smalle pasvorm en zijn extra dun voor een optimale bewegingsvrijheid.

Onze eigen merken

C1000huismerk

Hier vindt u informatie over de eigen merken van C1000.

Onze verswereld

vers_Gehaktballen_700x394

Met veel zorg selecteren wij onze leveranciers en samen verzorgen wij een mooi en goed vers...