Zoeken

C1000 Huismerk

In heel Nederland te vinden

Er bestaat een grote kans dat er in uw eigen keukenkastjes al huismerkproducten van C1000 staan. Deze zijn namelijk erg populair.

En dat is niet voor niets: ze zijn stuk voor stuk beoordeeld in een smaakonderzoek door een consumentenpanel. De best geteste producten vindt u terug in ons assortiment. Of het nu gaat om vers vlees, groenten, rijst of wasmiddel; wanneer u kiest voor ons huismerk dan weet u zeker dat u gegarandeerd goede kwaliteit tegen een C1000 prijs in huis haalt.

C1000-Huisassortiment-overzicht-660x248-v02
 

Inmiddels heeft C1000 een breed assortiment huismerkartikelen. Hierbij moet u denken aan verse producten, houdbaar en non-food, dit zijn er zoveel dat er in elke categorie een C1000 huismerk te vinden is.

De C1000 huismerk verpakkingen zijn herkenbaar door hun vaste elementen in het uiterlijk. Het C1000 logo wat doorloopt in een mooie gekleurde band met hierin de product naam. En uiteraard zowel op de voor als achterzijde van het product alle benodigde informatie over de inhoud van het product en hoe producten gebruikt of bereid kunnen worden.

In het productieproces wordt ook rekening gehouden met milieu, duurzaamheid en diervriendelijkheid. Dit is ook te zien door middel van keurmerken die op onze verpakkingen terug te vinden zijn.

Ons assortiment

c1000_winkel_01

Het assortiment van C1000 is met zorg samengesteld.

Onze verswereld

vers_Gehaktballen_700x394

Met veel zorg selecteren wij onze leveranciers en samen verzorgen wij een mooi en goed vers...