Zoeken

De groente & fruit afdeling

"Lekker veel vers, lekker voordelig, lekker goed."

'Lekker belangrijk!' Dat is wat wij altijd zeggen over ons groente en fruit. Want groente en fruit zijn niet alleen erg lekker, maar ze zitten ook boordevol vitamines, gezonde vezels en mineralen en dat is dus belangrijk.

sfeerbeeld_n3_groente_fruit_3_pers_660x248 

Ze zeggen niet voor niets dat het goed is om per persoon twee stuks fruit en twee ons groente op een dag te eten. Maar dat lukt alleen als het echt lekker én betaalbaar is!

Met ons kraakverse groente en fruit bieden we daarom een zeer brede keuze, met de beste kwaliteit die we op dat moment kunnen vinden en altijd tegen de laagste prijzen. Iedere dag weer. Elk seizoen is bovendien anders. En het seizoen ziet u terug op onze groente- en fruitafdeling - vol heerlijke smaken, geuren en kleuren.

Met de herkenbare en frisse verpakking maken we het een stuk gemakkelijker om een keuze te maken. De 11 segmenten in het assortiment hebben ieder een eigen herkenbare kleur. Op een deel van de verpakkingen staat zelfs een recept van een echte groentesommelier®.

Daarnaast zijn de appels en peren ingedeeld op smaak variërend van friszuur tot zoetzuur tot zoet wat duidelijk wordt gecommuniceerd op de verpakking.

Wilt u een keer iets nieuws proeven of heeft u een tip over de bereiding nodig? Vraag het de C1000 groenteman gerust.

Onze eigen merken

C1000huismerk

Hier vindt u informatie over de eigen merken van C1000.

Onze verswereld

vers_Gehaktballen_700x394

Met veel zorg selecteren wij onze leveranciers en samen verzorgen wij een mooi en goed vers...