Zoeken

Kant-en-klare maaltijden

"Vers en voordelig!"

De grootste keuze uit verse en voordelige maaltijden in Nederland. Onze kant-en-klaar maaltijden zijn vers en voordelig. U heeft in een handomdraai iets lekkers op tafel.

sfeerbeeld_n3_kant_klaar_v2_660x248

Speciaal voor u heeft C1000 een compleet assortiment kant-en-klare maaltijden samengesteld. Van stamppotten, Hollandse maaltijden, ovenschotels, Oosterse maaltijden en Mediterraanse pasta’s tot maaltijdwraps, authentieke curry’s, quiches en soepen. Allen uniek van smaak en bereid met de beste ingrediënten. Ook heeft C1000 voor ieder seizoen een smaakvolle seizoensschotel.

Verbeterde receptuur in een nieuw jasje

De maaltijden van C1000 hebben een beproefde receptuur en zijn vol van smaak. Zowel de eenpersoons porties als ook de gezinsmaaltijden bevatten een goede kwaliteit groente en het beste vlees en dat alles voor een kleine prijs! De verpakking kan rechtstreeks in de magnetron of oven. Kortom, met de kant-en-klare maaltijden van C1000 zet u in een handomdraai iets lekkers op tafel.

Seizoensschotels

Maar liefst vier keer per jaar vindt u heerlijke seizoensschotels in het schap. In het voorjaar kunt u bij C1000 terecht voor traditionele tagliatelle asperge, witvis met lentegroenten en krieltjes, een frisse groene groentestamppot of een overheerlijke lasagne met asperges en in het najaar natuurlijk de stamppotjes.

Onze eigen merken

C1000huismerk

Hier vindt u informatie over de eigen merken van C1000.

Onze verswereld

vers_Gehaktballen_700x394

Met veel zorg selecteren wij onze leveranciers en samen verzorgen wij een mooi en goed vers...