Zoeken

Uw Eigen Bakker

"Een breed assortiment van warme bakkerskwaliteit"

Bij C1000 is het assortiment van 'Uw Eigen Bakker' brood van echte bakkerskwaliteit; heerlijk vers en knapperig brood. De hele dag door kunt u bij C1000 vers gebakken brood krijgen. Het assortiment is te herkennen aan het kwaliteitszegel van 'Uw Eigen Bakker'.

sfeerbeeld_n3_c1000_bakkerij_660x248

Het ‘Uw Eigen Bakker‘ broodassortiment kent ruim 25 varianten. Altijd vers, vol van smaak en met een krokante korst. Uw Eigen Bakker brood blijft zeker twee tot drie dagen vers maar als u brood nog langer wilt bewaren dan raden wij aan om het thuis in te vriezen. Ons assortiment wordt verpakt in diepvriesbestendige zakken zodat u het thuis vers kan invriezen.

Biologisch

Nieuw in het 'Uw Eigen Bakker' assortiment is Biologisch brood. Dit brood is eerlijk en puur; er zijn geen extra toevoegingen gebruikt om het langer houdbaar te maken of om het brood smaak te geven. Het biologische brood bestaat voor minstens 95% uit ingrediënten van biologische afkomst. Het meel wordt alleen gemaakt van tarwe dat door biologische boeren is geteeld, zonder gebruik van kunstmest of pesticiden.

U kunt kiezen uit de volgende eerlijke biologische broden: Donker vloer, Meergranen vloer, Origine vloer, Noten & Rozijnen slof en Pompoen bonk. De broden zijn in de winkel te herkennen aan de groene band met een biologisch zegel op de verpakking.

brood_donkerbrood_meergranenbrood_noten  brood_originebrood_pmpoen

Tip van de expert

Warm, vers gebakken (stok)brood is vaak nog vochtig van binnen. Wacht daarom met snijden tot de korst is afgekoeld en krokant geworden zo voorkomt u dat tijdens het snijden het brood wordt platgedrukt.