Zoeken

Cookiestatement

Wij maken gebruik van 'cookies'. Dat zijn kleine bestanden die door uw computer worden gedownload als u C1000.nl bezoekt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw winkelkeuze opslaan, uw naam en wachtwoord onthouden maar ook registreren hoe vaak C1000.nl wordt bezocht; via welke links dat gebeurt etcetera. Dit Cookiestatement is alleen van toepassing op cookies die op de website c1000.nl zijn geplaatst. Ook op de apps van C1000 is dit Cookiestatement van toepassing.

Ons verhaal

Bescherming van uw gegevens
Bij de verwerking van persoonsgegevens, zoals een door u ingevuld contactformulier, neemt C1000 de Wet bescherming persoonsgegevens in acht. Dit betekent in ieder geval dat wij uw gegevens enkel zullen gebruiken voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt en de gegevens niet langer zullen bewaren dan noodzakelijk voor het doel waarvoor u de gegevens heeft verstrekt. In het privacystatement vindt u hierover meer informatie.

Sociale netwerken
Ook zijn op C1000.nl knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Afmelding
Indien u bezwaar heeft tegen het feit dat wij cookies gebruiken kunt u uw cookie-instellingen te allen tijde wijzigen.

Type Cookies
Wij gebruiken op onze website(s) de volgende cookies:

1. cookies die nodig zijn voor het opslaan van uw winkelkeuze
2. cookies die nodig zijn voor het onthouden van uw naam en wachtwoord
3. cookies die nodig zijn voor het onthouden van uw boodschappenlijstje
4. cookies die worden geplaatst om een beter inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoeker op c1000.nl. Hiermee worden anonieme gegevens verzameld. Vervolgens wordt daarmee de gebruikerservaring op deze website en op andere door de website gebruikte kanalen verbeterd.

 

 www.c1000.nl

 /
van sessie tot en met maximaal 2 jaar
__utma, __utmb, __utmc, __utmv, __utmz
Deze cookies worden geplaatst om een beter inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoeker aan deze website. Hiermee worden anonieme gegevens verzameld. Vervolgens wordt daarmee de gebruikers ervaring op deze website en op andere door de website gebruikte kanalen verbeterd.

www.c1000.nl
/
van sessie tot en met maximaal 10 jaar
ASP.NET_SessionId, C_ANALYTICS_GLOBAL_COOKIE, C_ANALYTICS_SESSION_COOKIE, c_pview_shuser, __atuvc
Deze cookies worden geplaatst om een beter inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoeker aan deze website. Hiermee worden anonieme gegevens verzameld. Vervolgens wordt daarmee de gebruikerservaring op deze website en op andere door deze website gebruikte kanalen verbeterd.

www.c1000.nl
/
van sessie tot en met maximaal 10 jaar

C1000.Bezoeker.Locatie, C1000.ViewMobile, C1000-Boodschappenlijst

Deze cookies worden geplaatst voor een betere website beleving:  uw boodschappenlijst wordt opgeslagen, uw locatie en daarmee de winkel bij u in de buurt wordt onthouden.

www.addthis.com
/
van sessie tot en met maximaal 2 jaar
loc, di, dt, __atuvc, ssc, uid, uvc, psc
Deze cookies worden geplaatst om social sharing te meten en te faciliteren.

www.googleads.g.doubleclick.net
/
van sessie tot en met maximaal 10 jaar
__ar_v4,
Deze cookies worden geplaatst om gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de bezoeker. Met deze gegevens kunnen content, advertenties en andere informatie worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker.

 

www.doubleclick.net

/
van sessie tot en met maximaal 10 jaar
_drt_, id,
Deze cookies worden geplaatst om gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de bezoeker. Met deze gegevens kunnen content, advertenties en andere informatie worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker.

www.googleadservices.com
/
van sessie tot en met maximaal 10 jaar
conversion
Deze cookies worden geplaatst door Google om inzicht te krijgen in het aantal conversies welke plaatsvinden op de website, zoals het inschrijven voor een nieuwsbrief.

www.google.com
/
van sessie tot en met maximaal 10 jaar
OGPIC, GDSESS, PREF, NID, HSID, SSID, APISID, SAPISID, N_T, S, GAPS.
Deze cookies worden geplaatst door Google om een betere beleving te creëren van Google Maps.

www.serving-sys.com

/
van sessie tot en met maximaal 10 jaar
C4, D1, A3, B4, u2,
Deze cookies worden geplaatst om gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de bezoeker. Met deze gegevens kunnen content, advertenties en andere informatie worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker.

www.atdmt.com
/
van sessie tot en met maximaal 10 jaar
AA002, ANON,  NAP, MUID
Deze cookies worden geplaatst om gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de bezoeker. Met deze gegevens kunnen content, advertenties en andere informatie worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker.

C1000 heeft conform het bepaalde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens haar verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP),