Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Tip van uw slager!

Rundergehakt is een magere gehaktsoort

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Olijfolie zeezout en peper

    Dip eens een stukje brood in olijfolie met een beetje zeezout en versgemalen peper.

  • Warm brood

    Warm, vers gebakken (stok)brood is vaak nog vochtig van binnen. Wacht daarom met snijden tot de korst is afgekoeld en krokant geworden zo voorkomt u dat tijdens het snijden het brood wordt platgedrukt.

  • Sandwich kipfilet

    Maak van uw boterham een heerlijke sandwich met kipfilet, sla en tomaat en een beetje pittige mosterd!

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Zomerstamppot

    Stamppot kan ook prima in de zomer. Bijvoorbeeld met rucola of rauwe andijvie.

  • Paprika op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

Tip(s) van uw slager!

  • Rundergehakt

    Rundergehakt is een magere gehaktsoort, maar bevat wel veel vitamines en ijzer.

  • Zalm op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

  • Vlees een dag ontdooien

    Leg diepgevroren vlees 1 dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.