Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Tip van uw slager!

Laat vlees en vis voordat u gaat bakken op kamertemperatuur komen.

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Afbakstokbrood op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

  • Sandwich kipfilet

    Maak van uw boterham een heerlijke sandwich met kipfilet, sla en tomaat en een beetje pittige mosterd!

  • Ontbijt met fruit op brood

    Is een boterham met kaas of vlees 's ochtends wat te zwaar? Denk dan eens aan vers fruit op brood lekker fris, licht en gezond en je kunt eindeloos variëren.

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Aardbeien

    Doe een druppel citroensap of balsamico-azijn over uw aardbeien. Zo krijgen zomerkoninkjes nog meer smaak.

  • Overrijpe tomaten

    Van overrijpe tomaten kunt u heerlijke  tomatensaus of soep een maken.

Tip(s) van uw slager!

  • Begin met bakken op kamertemperatuur

    Laat vlees en vis voordat u gaat bakken op kamertemperatuur komen. Dat bakt sneller en smaakt beter.

  • Vetrandjes

    Laat tijdens de bereiding de vetrandjes aan het vlees zitten. Het vlees blijft sappiger en u heeft minder olie of boter nodig.

  • Spareribs op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.