Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Tip van uw slager!

Zout onttrekt vocht aan het vlees...

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Warm brood

    Warm, vers gebakken (stok)brood is vaak nog vochtig van binnen. Wacht daarom met snijden tot de korst is afgekoeld en krokant geworden zo voorkomt u dat tijdens het snijden het brood wordt platgedrukt.

  • Vier uur - tijd voor een tussendoortje

    Vier uur, tijd voor een tussendoortje. Een zoet of hartig broodje zit vol voedingsstoffen. En is ook nog eens erg lekker.

  • Ontbijt met geroosterd brood

    Voor moeilijke ontbijters: probeer eens vers geroosterd brood van de geur alleen krijg je al trek heerlijk met verse roomkaas, jam of honing

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Witlof

    Witlof is zowel gekookt, gebakken, gestoofd als rauw lekker. Verwijder de harde kern voor een minder bittere smaak.

  • Welke appels voor appeltaart

    Als u een appeltaart wilt maken dan is de goudreinet zeer geschikt hiervoor.

  • Paprika op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

Tip(s) van uw slager!

  • Vlees zouten

    Zout onttrekt vocht aan het vlees. Bestrooi vlees pas na het dichtschroeien met zout en kruiden

  • Zalm op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

  • Vetrandjes

    Laat tijdens de bereiding de vetrandjes aan het vlees zitten. Het vlees blijft sappiger en u heeft minder olie of boter nodig.