Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Tip van uw bakker!

Elke dag vers brood

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Altijd vers brood

    Bij uw C1000 Bakker wordt brood lekker vers gebakken én vindt u elke dag vers brood tot sluitingstijd.

  • Broodzak voor invriezen

    Onze papieren broodzak is prima geschikt om uw broden mee in te vriezen. Zo blijven ze tot 14 dagen houdbaar.

  • Stokbrood als borrelhapje

    Stokbrood is een feestelijke borrelhap bij een goed glas wijn of lekker makkelijk als hartig tussendoortje.

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Groenten koken

    Eerst het water laten koken dan de groente erbij. Zo blijven de vitaminen beter behouden.

  • Aardbeien bewaren

    Bewaar aardbeien uitgespreid op een platte schaal in de koelkas en doe een druppel citroensap of balsamico-azijn over uw aardbeien: zo blijven ze langer goed

  • Witlof

    Witlof is zowel gekookt, gebakken, gestoofd als rauw lekker. Verwijder de harde kern voor een minder bittere smaak.

Tip(s) van uw slager!

  • Mooi bruin

    Om vlees aan beide kanten even mooi bruin te krijgen, keert u het tijdens het bakken regelmatig om zodra er op de bovenkant vleessappen of vochtpareltjes verschijnen.

  • Biefstuk grillen & braden op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

  • Zalm op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.