Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Tip van uw bakker!

Gebruik stokbrood als borrelhapje.

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Sandwich kipfilet

    Maak van uw boterham een heerlijke sandwich met kipfilet, sla en tomaat en een beetje pittige mosterd!

  • Olijfolie zeezout en peper

    Dip eens een stukje brood in olijfolie met een beetje zeezout en versgemalen peper.

  • Stokbrood als borrelhapje

    Stokbrood is een feestelijke borrelhap bij een goed glas wijn of lekker makkelijk als hartig tussendoortje.

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Augurken

    Augurken worden meestal verwerkt in salades. Serveer ze ook eens als bijgerecht voor de pittige smaak.

  • Garneren met aardbeien

    Aardbeien als garnering gebruiken? Dompel ze even in ijskoud water en laat ze op een doek drogen

  • Zomerstamppot

    Stamppot kan ook prima in de zomer. Bijvoorbeeld met rucola of rauwe andijvie.

Tip(s) van uw slager!

  • Bio BBQ

    Veel vleesvervangers kunnen ook op de barbecue. Zoals de producten van Goodbite.

  • Kalfsvlees bereiden

    Let erop dat u kalfsvlees niet op een te hoog vuur bereidt. Zo voorkomt u dat het verbrandt en de smaak bitter wordt.

  • Zalm op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.