Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Tip van uw slager!

Was uw handen na het aanraken van rauw vlees en het openen van de verpakking.

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Brood mee

    Brood mee voor onderweg? In plasticfolie blijft het langer vers

  • Afgebakken brood eerst afkoelen

    Laat thuis afgebakken brood eerst iets afkoelen. Dat maakt het snijden makkelijker.

  • Broodzak voor invriezen

    Onze papieren broodzak is prima geschikt om uw broden mee in te vriezen. Zo blijven ze tot 14 dagen houdbaar.

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Groente stomen

    Door groente te stomen blijven kleur, smaak en voedingsstoffen bewaard. Gebruik het stoomvocht als basis voor een saus of bouillon.

  • Augurken

    Augurken worden meestal verwerkt in salades. Serveer ze ook eens als bijgerecht voor de pittige smaak.

  • Gepofte aardappel op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

Tip(s) van uw slager!

  • Entrecote op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

  • Rauw vlees

    Was uw handen na het aanraken van rauw vlees en het openen van de verpakking. Houd rauw vlees gescheiden van schoongemaakt en bereid eten.

  • Vlees met krokant korstje

    Dep vlees voor het bakken even droog. Dat geeft een mooi krokant korstje.