Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Op hete kolen: Wist u dat groente op de barbecue verrassend veel smaak krijgen?

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Vier uur - tijd voor een tussendoortje

    Vier uur, tijd voor een tussendoortje. Een zoet of hartig broodje zit vol voedingsstoffen. En is ook nog eens erg lekker.

  • Ontbijt met geroosterd brood

    Voor moeilijke ontbijters: probeer eens vers geroosterd brood van de geur alleen krijg je al trek heerlijk met verse roomkaas, jam of honing

  • Focacciabrood

    Focacciabrood is ook heerlijk bij kippensoep met tortellini.

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Veelzijdige broccoli

    Veelzijdige broccoli: Met broccoli kunt u alle kanten op lekker gekookt met een sausje...en heerlijk in pasta-, rijst- en roerbakgerechten of salades of gebakken met kip in kaassaus.

  • Niet alles in de koelkast

    Bewaar tomaat, courgette en aubergine koel, maar niet in de koelkast.

  • Groenten op de BBQ

    Op hete kolen: Wist u dat groente op de barbecue verrassend veel smaak krijgen?

Tip(s) van uw slager!

  • Vetrandjes

    Laat tijdens de bereiding de vetrandjes aan het vlees zitten. Het vlees blijft sappiger en u heeft minder olie of boter nodig.

  • Braadworst

    Laat braadworsten een paar minuten wellen in heet water voor de bereiding. Zo voorkomt u het openbarsten van de worsten.

  • Begin met bakken op kamertemperatuur

    Laat vlees en vis voordat u gaat bakken op kamertemperatuur komen. Dat bakt sneller en smaakt beter.