Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Augurken worden meestal verwerkt in salades.

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Olijfolie zeezout en peper

    Dip eens een stukje brood in olijfolie met een beetje zeezout en versgemalen peper.

  • Brood als snack

    Met brood kunt u echt alle kanten op, ook later op de avond. Denk eens aan ciabatta met olijven of gedroogde tomaat met olijfolie om in te dippen of kruidenkaas om te smeren.

  • Afgebakken brood eerst afkoelen

    Laat thuis afgebakken brood eerst iets afkoelen. Dat maakt het snijden makkelijker.

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Dop je eigen tuinbonen

    Door 'dubbeldoppen' smaken tuinbonen nog beter. Wip na het koken de groene boontjes uit hun grijze velletje.

  • Augurken

    Augurken worden meestal verwerkt in salades. Serveer ze ook eens als bijgerecht voor de pittige smaak.

Tip(s) van uw slager!

  • Rundergehakt

    Rundergehakt is een magere gehaktsoort, maar bevat wel veel vitamines en ijzer.

  • Geroosterd lams- en rundvlees

    Bij geroosterd lams- en rundvlees kunt u yoghurt met reepjes munt serveren voor een frisse smaak.

  • Bio BBQ

    Veel vleesvervangers kunnen ook op de barbecue. Zoals de producten van Goodbite.