Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Service van uw groente & fruit specialist: stel uw vraag, ik help u graag.

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Stokbrood als borrelhapje

    Stokbrood is een feestelijke borrelhap bij een goed glas wijn of lekker makkelijk als hartig tussendoortje.

  • Broodzak voor invriezen

    Onze papieren broodzak is prima geschikt om uw broden mee in te vriezen. Zo blijven ze tot 14 dagen houdbaar.

  • Brood mee

    Brood mee voor onderweg? In plasticfolie blijft het langer vers

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Service en tips

    Service van uw groete & fruit specialist: Iets nieuws proberen? Wilt u uw groente eens op een andere manier bereiden? Vraag het mij, ik help u graag.

  • Groenten in de koelkast

    Bewaar panklare groenten in het midden van de koelkast. Daar is de temperatuur het laagst en blijven ze langer goed.

  • Groenten in de magnetron

    Veel groenten kun je goed in de magnetron stoven. Verwarm klein gesneden blokjes ca. 3 minuten op vol vermogen.

Tip(s) van uw slager!

  • Vlees met krokant korstje

    Dep vlees voor het bakken even droog. Dat geeft een mooi krokant korstje.

  • Lamsvlees serveren

    Lamsvlees op tafel? Verwarm de borden dan voor... want lamsvet stolt bij een relatief lage temperatuur.

  • Mooi bruin

    Om vlees aan beide kanten even mooi bruin te krijgen, keert u het tijdens het bakken regelmatig om zodra er op de bovenkant vleessappen of vochtpareltjes verschijnen.