Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Tip van uw slager!

Proef stoofvlees tijdens het garen....

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Afgebakken brood eerst afkoelen

    Laat thuis afgebakken brood eerst iets afkoelen. Dat maakt het snijden makkelijker.

  • Ontbijt met geroosterd brood

    Voor moeilijke ontbijters: probeer eens vers geroosterd brood van de geur alleen krijg je al trek heerlijk met verse roomkaas, jam of honing

  • Afbakstokbrood op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Augurken

    Augurken worden meestal verwerkt in salades. Serveer ze ook eens als bijgerecht voor de pittige smaak.

  • Nectarines

    De nectarines met stipjes zijn lekker zoet.

  • Appelkeuze

    Wist u dat we 8 soorten appels hebben?

Tip(s) van uw slager!

  • Bio BBQ

    Veel vleesvervangers kunnen ook op de barbecue. Zoals de producten van Goodbite.

  • Stoofvlees te zout

    Proef stoofvlees tijdens het garen. Te zout? Stoof wat aardappels mee. Te dik? Verdun met bouillon.

  • Biefstuk grillen & braden op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.