Zoeken

Tips van de expert

Onze specialisten helpen u verder. Bekijk de tips van uw lokale bakker, slager en groeten- en fruit specialist.

visual

Tip van uw bakker!

Laat afgebakken brood eerst afkoelen.

Lees meer

Tip(s) van uw bakker!

  • Afbakstokbrood op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

  • Afgebakken brood eerst afkoelen

    Laat thuis afgebakken brood eerst iets afkoelen. Dat maakt het snijden makkelijker.

  • Brood als snack

    Met brood kunt u echt alle kanten op, ook later op de avond. Denk eens aan ciabatta met olijven of gedroogde tomaat met olijfolie om in te dippen of kruidenkaas om te smeren.

Tip(s) van uw groente- en fruitspecialist!

  • Maïskolf op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

  • Gepofte aardappel op de BBQ

    Bekijk de uitleg op ons BBQ youtubekanaal. Hier staan meer dan 50 BBQ tips van C1000. Wil je nog meer barbecue recepten en tips? Kijk dan op www.c1000.nl/bbq.

  • Witlof

    Witlof is zowel gekookt, gebakken, gestoofd als rauw lekker. Verwijder de harde kern voor een minder bittere smaak.

Tip(s) van uw slager!

  • Speklapjes marineren

    Geef uw speklapjes extra smaak. Marineer ze 1 uur in ketjap, knoflook en gember(poeder).

  • Karbonades

    Haal de karbonades een half uur van tevoren uit de koelkast. Citroensap, wijn of azijn in de marinade maken het vlees nog malser.

  • Vlees zouten

    Zout onttrekt vocht aan het vlees. Bestrooi vlees pas na het dichtschroeien met zout en kruiden